Eu faría a mesma obra de arte ca Fernando pero cos carozos das mazáns.
Esta si que é unha boa conexión, Álex!…
Lindas imaxes e saborosas mazás!!
…mmmm… esas mazás parece que arrecenden!
gústame a serie de fotografías (as vermellas)
[pero a mellor arte que se pode facer con elas é unha boa tarta de mazá, mazás ao forno, compota, sidra, zume…]
Pois si, estas mazás pasaron logo pola arte culinaria: fixen compota, mazás asadas, torta de mazá… fíxose dóce de mazá, duriño e teso coma marmelo, e inda se comen tamén así, a dentelladas… Ricas, ricas.
Eu faría a mesma obra de arte ca Fernando pero cos carozos das mazáns.
Esta si que é unha boa conexión, Álex!…
Lindas imaxes e saborosas mazás!!
…mmmm… esas mazás parece que arrecenden!
gústame a serie de fotografías (as vermellas)
[pero a mellor arte que se pode facer con elas é unha boa tarta de mazá, mazás ao forno, compota, sidra, zume…]
Pois si, estas mazás pasaron logo pola arte culinaria: fixen compota, mazás asadas, torta de mazá… fíxose dóce de mazá, duriño e teso coma marmelo, e inda se comen tamén así, a dentelladas… Ricas, ricas.